Kendi işini kurmak isteyene 24 seçenek...SOLUCAN GÜBRESİ

harika gıda | 20:01 | 1 Comments

SOLUCAN GÜBRESİ
Yüksek kaliteli gübrenin hammaddesi

Solucan gübresi, 50 yılı aşkın bir süredir ABD başta olmak üzere Avrupa’da ve dünyanın birçok başka ülkesinde üretiliyor. Her tür meyve, sebze, ağaç ve bitki türlerinin yetiştirilmesinde de yaygın olarak kullanılıyor. Bu solucanlara besin maddesi olarak verilen organik olarak yetiştirilen büyükbaş hayvan dışkılarını, organik bitkisel menşeli atıkları ve geri dönüşümde kullanılabilir nitelikte evsel ve kâğıt atıklarını, kısa süre içerisinde dönüştürmek sureti ile oluşturdukları gübre, yüksek kalitede bir gübre.
Bu anlamda iş fikri oluşturmuş girişimciler var. Örneğin, İstanbul ve Antalya’da bunun için kurulmuş solucan gübresi üretim tesisleri var. Siz tesis kurmasanız bile bu işe kompost kutular alarak başlayabilirsiniz. Bu kutular sayesinde, evlerinizden çöp olarak atılan sebze, meyve kabuk ve posaları, yumurta kabukları gibi değerli organik atıkları değerlendirerek, yüksek kalitede yüzde 100 organik solucan gübresine dönüştürebilirsiniz. Hatta bunu yaşadığınız mahalleye yayarak, işinizi büyütebilirsiniz. Günlük 250 gramlık evsel atık, 500 solucanla gübre haline dönüştürülebiliyor. Gübrelerin kilogramı ise 2 TL’den satılıyor. Kutuların fiyatı 250 ile 550 lira arasında değişiyor.

Category : , , ,

Fikirsayfasi.com :
Fikirsayfasi.com en tarafsiz en guncel haber ve konu basliklerini sizin icin bir araya getirmektedir.is fikirleri, bayilik,franchise hakkinda guncel haberleri, girisimcilere ve yeni is kuracaklara sunmaktadir.Facebook/fikirsayfa adresinden haberleri ve konulari takip etmeyi unutmayin!

1 yorum :

  1. ORGANİK TARIM SEKTÖRÜNE SİZDE KATILMAK İSTİYORSANIZ SİZ DEĞERLİ GİRİŞİMCİLERİMİZE ÖZEL KAÇIRILMAYACAK FIRSATLAR
    HAKSOL ORGANİK TARIM olarak siz değerli müşterilerimize özel kısa süreliğine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyoruz.
    Peki nedir bu fırsatlar;
    1) SAYIM GARANTİSİ (+%5)
    a-) Solucan siparişlerinizi doğru sayım teknikleri ile solucanlara zarar vermeden uygun koşullar altında siparişe hazır hale getiriyoruz
    b-) Solucan sayınızın azda olsa eksik çıkması ihtimalini göz önünde bulundararak verdiğiniz siparişin % 5 daha fazlasını siparişinize ekliyoruz
    2) %10 DAHA FAZLASI BİZDEN SİZE HEDİYE
    a-) Sipşarişinizi bizden vermeniz kaydıyla istediğiniz solucan miktarının tam %10 daha fazlasını veriyoruz.
    b-) Örneğin; 100.000 adet solucan siparişi verdiniz biz siparişinizi sayıp yukarıda bahsettiğimiz sayım garantisi ile %5 daha fazlasını yani 5.000 adet solucanı ekliyoruz. Daha sonra %10 yani 10.000 adet solucanı da sizlere HEDİYE olarak gönderiyoruz. Yani vermiş olduğunuz 100.000 adet solucan elinize tam 115.000 solucan olarak geçiyor.
    3) ÜCRETSİZ NAKLİYE
    a-) Vermiş olduğunuz solucan veya solucan gübresi siparişinizi Türkiye’nin neresinde olursanız olun istediğiniz adrese, özel araçlarımızla teslim ediyoruz.
    4) ÜCRETSİZ KURULUM
    a-) İstek halinde solucanları bakacağınız kasaları hiçbir ücret talep etmeden kendimiz temin edip, adresinizde kurulumunu yapıyoruz.
    5) ÜCRETSİZ EKİPMAN
    a-) Solucan siparişinizle birlikte özel sıcaklık ve nem ölçme cihazı solucan adedinize görede 1-2 aylık fermante edilmiş solucan maması tarafımızdan hiçbir ücret talep edilmeden karşılanacaktır.
    6) SİTEMİZDE REKLAM
    a-) Solucanlarınız bizden almanız koşuluyla sitemizde özel olarak isim, soyisim, telefon numarası ve adres gibi bilgilerinizi hiçbir ücret talep etmeden yayınlanacaktır.
    7) ÜCRETSİZ TEKNİK DESTEK
    a) Isıtma sistemi, sulama sistemi, kendi imalatımız olan ve piyasa altı bir fiyatla sürekli akış sistemi vs. gibi konularda teknik destek ve bilgi verilir
    8) MÜŞTERİ DESTEĞİ
    a-) Solucanlarınızı bizden almanız koşulu ile bu işi yaptığınız bölgeden bizi arayıp solucan ve solucan gübresi almak isteyen müşteriler hiçbir komisyon ücreti talep etmeden size yönlendirilecektir(Bu konuda kafa karışıklığı ve güvensizlik hissi oluşabilir lakin bizle iletişime geçmeniz durumunda herşeyi detaylı bir şekilde anlatılacaktır)
    BU FIRSATI SAKIN KAÇIRMAYIN
    YAPMANIZ GEREKEN TEKŞEY BİZİ ARAYIP SOLUCAN SİPARİŞİ VERMEK
    GERİSİNİ BİZE BIRAKIN
    İLETİŞİM
    haksoltarim@gmail.com
    0543 356 7899 0542 524 9407

    YanıtlaSil

En son eklenen haberler.