Bayilik veren firmalar tecnokids bayilik veriyor.

harika gıda | 20:07 | 0 Comments

YÖNETİCİ MESAJI
TechnoKids  Türkiye'nin  tek Lego aktivite merkezi olarak, çocuklara hizmet vermektedir. 2007 yılında büyük bir heyecan ve istekle  kurduğumuz merkezimiz ile Türkiye'nin farklı yerlerinde farklı çocuklara eğitim vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.
TechnoKids olarak en önemli özelliğimiz Franchisee' nin işinin başında ve konuya hakim olması zorunluluğudur. Tüm Franchise adayları TechnoKids işleyişini tam olarak öğrenmek için altı hafta boyunca teorik ve pratik eğitimlere tabi tutulur. Açılışa kadar hem Franchise'a, hem personeline verilen pratik eğitimler ve destek faaliyetleri, açıldıktan sonra da devam eder.

1997 yılından bugüne kadar kazanılan bilgi ve tecrübelerimizle  hedeflerimize ulaşırken bizimle aynı ekip içinde olmayı düşünerek başvuru yapan tüm Franchise adaylarına şimdiden teşekkür etmek isterim.

Saygılarımla;

Mert Belevi
TechnoKids Kurucusu


FRANCHİSE  OLMA SÜRECİ



KURULUM

Kurumun lojistik olarak  belirlenmesi, iç dekorasyonun hazırlanması, malzemelerin temini alanlarında destek olur.


EĞİTİM

Tüm Franchise adayları TechnoKids işleyişini tam olarak öğrenmek için altı  hafta boyunca teorik ve pratik eğitimlere tabi tutulur.  Açılışa kadar hem Franchise'a, hem personeline verilen pratik eğitimler ve destek faaliyetleri, açıldıktan sonra da  devam eder.
REKLAM ve PAZARLAMA
Her  türlü broşür, tanıtım, şenliklerde aktivite düzenleme  gibi konularda  destek sağlanır.
Ayrıca TechnoKids’in resmi web sitesinde Franchise ait bir alan bulunarak, buradan web hizmetini sağlar.
HALKLA İLİŞKİLER

Görsel ve yazılı basın ile olan ilişkilerinde gerekli desteği sağlar, sosyal sorumluluk projeleri üretir, hazırladığımız  basın bültenleri ile destek olur.
BAŞVURU

Detaylı bilgi ve başvuru için;FİKİRSAYFASİ.COM

Category : , , , , , ,

Fikirsayfasi.com :
Fikirsayfasi.com en tarafsiz en guncel haber ve konu basliklerini sizin icin bir araya getirmektedir.is fikirleri, bayilik,franchise hakkinda guncel haberleri, girisimcilere ve yeni is kuracaklara sunmaktadir.Facebook/fikirsayfa adresinden haberleri ve konulari takip etmeyi unutmayin!

0 Comments

En son eklenen haberler.