İŞİMİ KURARKEN NASIL ve NERDEN HİBE KREDİ ALABİLİRİM?

harika gıda | 17:45 | 5 Comments

Artık Bende Kendi İşimi Kuruyorum

Hibe Krediler

Hibe Kredi

Hibe Kredi Nasıl Alınır

Hibe Kredi Almanın Yolları

Kendi işinizi kurmak istiyorsunuz. Ama bir türlü cesaret edemiyorsunuz. Paranız yok ama azimlisiniz. Çabalıyorsunuz, didiniyorsunuz, ama ama ama….tek sıkıntı para değilmi. Alın size para, hemde hibe, yani bedavaya, geri dönüşümsüz.

Yaşınız genç, bir mesleğiniz var ve mesleğiniz üzerine işyeri kurmak istiyorsunuz ama tek sıkıntı para. Veya ev hanımısınız bir şeyler yapmak istiyorsunuz, eve bir lokma ekmek de siz götürmek istiyorsunuz, ama nasıl olacak diyorsunuz. Aklınızdan bir işyeri kurmak, iyi bir yatırım yapmak geçiyor ama ucu paraya dokununca fazla bir şey düşünemiyorsunuz. Evet arkadaşlar. Bu yazımı sizin için yazıyorum, sizin için araştırdım.

Para nasıl kazanılır onu açıklayacağım. Bankaya gidiyorsunuz bir şeyler yapmak için para çekmeye kalkışıyorsunuz, banka faiz oranlarını görüyorsunuz ve geri dönüyorsunuz. Çünkü bankalara bir defa elinizi verdiniz mi kolunuzu alamıyorsunuz. Bir de bunun geri ödemesi var. Baktın işler iyi gitmedi. Nasıl geri ödenecek paralar. Düşünüyorsunuz en uygun kredi nasıl alınır, ama yine en uygun kredi alsanızda bunun geri ödemesi var, işler kötüye gidince nasıl ödeyeceksiniz. İşte arkadaşlar bu yazım size.

HİBE KREDİLER. YANİ GERİ ÖDEMESİZ KREDİLER. Bütün hibe krediler nasıl çekilir, hangi yollar izlenir, nereye başvurulur, kimler başvurabilir hepsinin açıklamasını yapıyoruz www.efemproje.com da. Diyeceksiniz bu devirde kim kime hibe para verecek. Tabi ki devlet. Yalnız şunu söyleyeyim, devlet sana al 50.000,00 TL. git bir iş kur demiyor. Parayı böyle direk vermiyor. Siz girişimci olarak bir proje sunuyorsunuz veya bir işyeri açmak istiyorsunuz o zaman veriyor. Diyelim ki bir araba tamircisiniz veya ne bileyim bir mobilyacı vs. vs. Sizin aklınızdan ne geçer, mobilyacı için mobilya imalathanesi. Bunun için ne gerekli mobilya makinaları, dükkan falan filan. Bunların gideri ne diyelim 300.000,00 TL. Bu paranın tamamını devlet vermiyor. Devlet sana bunun % 60 ını yakın bir kısmını hibe olarak makinaların aldığı kişiye ödüyor. Yani devlet sağlam bir iş yapıyor, girişimciyi destekliyor, tam anlamıyla işi yapacaksan veriyor. Yok ben parayı alıyım iş yapacağım deyip kandırmaca yok. Onun için devlet malzemenin aldığı yere parayı ödüyor. Kısacası sana cebinden tek bir kuruş bile para çıkmadan işyerini kuruyor ve senden de herhangi bir ücret istemiyor. Tamamen hibe olarak veriyor.

Her ilimiz bir kalkınma ajansına bağlı.Sizlere aşağıda bunu sunacağım.Sadece kalkınma ajansı değil tüm hibe veren kuruluşları da sitemizde güncel olarak yayınlıyoruz.( AB HİBELERİ,KALKINMA AJANSLARI HİBELERİ ve DESTEKLERİ,TARIM,ZİRAAT,SANAYİ,AR-GE ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME,KADINA YÖNELİK HİBE VEREN KURULUŞLAR,KOSGEB,KOBİ,TÜBİTAK....) AKLINIZA GELEN TÜRLÜ HİBE DESTEKLERİNİ SAYFAMIZDA BULABİLECEKSİNİZ.

Türkiye'de 26 adet Kalkınma Ajansı kurulmuştur. Aşağıdaki tabloda Türkiye'deki tüm Kalkınma Ajanslarının listesi yer almaktadır.

Kalkınma Ajansları

TR1: İstanbul
TR10: İstanbul – İSTANBUL KALKINMA AJANSI

TR2: Batı Marmara
TR21: Edirne, Kırklareli, Tekirdağ –TRAKYA KALKINMA AJANSI
TR22: Balıkesir, Çanakkale –(GMKA) GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI

TR3: Ege
TR31: İzmir – İZMİR KALKINMA AJANSI
TR32: Aydın, Denizli, Muğla – (GEKA) GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI
TR33: Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa, Uşak – ZAFER KALKINMA AJANSI

TR4: Doğu Marmara
TR41: Bilecik, Bursa, Eskişehir – (BEBKA) BURSA, ESKİŞEHİR, BİLECİK KALKINMA AJANSI
TR42: Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya, Yalova – DOĞU MARMARA KALKINMA AJANSI

TR5: Batı Anadolu
TR51: Ankara –ANKARA KALKINMA AJANSI
TR52: Karaman, Konya –MEVLANA KALKINMA AJANSI

TR6: Akdeniz
TR61: Antalya, Burdur, Isparta – (BAKA) BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI
TR62: Adana, Mersin – ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI
TR63: Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye – (DOĞAKA) DOĞU AKDENİZ KALKINMA AJANSI

TR7: Orta Anadolu
TR71: Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Niğde, Nevşehir – AHİLER KALKINMA AJANSI
TR72: Kayseri, Sivas, Yozgat – (ORAN) ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI

TR8: Batı Karadeniz
TR81: Bartın, Karabük, Zonguldak – BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI
TR82: Çankırı, Kastamonu, Sinop – KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI
TR83: Amasya, Çorum, Samsun, Tokat – ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSI

TR9: Doğu Karadeniz
TR90: Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Trabzon – DOĞU KARADENİZ KALKINMA AJANSI

TRA: Kuzeydoğu Anadolu
TRA1: Bayburt, Erzincan, Erzurum – (KUDAKA) KUZEY DOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI
TRA2: Ağrı, Ardahan, Iğdır, Kars – SERHAT KALKINMA AJANSI

TRB: Ortadoğu Anadolu
TRB1: Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli – FIRAT KALKINMA AJANSI
TRB2: Bitlis, Hakkari, Muş, Van – DOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI

TRC: Güneydoğu Anadolu
TRC1: Adıyaman, Gaziantep, Kilis – İPEK YOLU KALKINMA AJANSI
TRC2: Diyarbakır, Şanlıurfa – KARACADAĞ KALKINMA AJANSI
TRC3: Batman, Mardin, Şırnak, Siirt – DİCLE KALKINMA AJANSI

Category : , , , , , , , , , ,

Fikirsayfasi.com :
Fikirsayfasi.com en tarafsiz en guncel haber ve konu basliklerini sizin icin bir araya getirmektedir.is fikirleri, bayilik,franchise hakkinda guncel haberleri, girisimcilere ve yeni is kuracaklara sunmaktadir.Facebook/fikirsayfa adresinden haberleri ve konulari takip etmeyi unutmayin!

5 yorum :

  1. Merhaba hayatım

    Eğer Krediler ve ipotekler Bankalar ve diğer mali kurumların yorgun iseniz arıyoruz, ya da mikro-finans düzeni tarafından sürekli geri çevirdi. Bu $ 10.000.000,00 için Aylık Minimum sizi bilgilendirmek için sunun% 3 kredi arasında değişmektedir azami faiz oranı $ 1,000.00 olduğunu% 100 garanti ile. Biz iş geliştirmek için KREDİ verir. Bir rekabet avantajı / iş genişleme. Biz, güvenilir, güvenilir, verimli, dinamik, hızlı onaylı ve dinlenme emin olun vardır. İşbirliği, biz en az bir yirmi yıldan uzun vadeli kredi var, ve tüm ilgi vermek ve hesaplamak için ve yıllık ödenecek izin gayrimenkul için finansör ve finansman tümüdür. Biz teklif kredilerin takip çeşit var ve
    Daha çok;

    * Bireysel Krediler (Teminatsız Kredi)
    * İşletme Kredileri (Teminatsız Kredi)
    * Konsolidasyon Kredi
    * Kombinasyon Kredi
    * Ev Geliştirme

    E-posta iletişim noktaları aramak için
    E-posta adresi: creditsolutioncompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. ÇOK YARARLI OLDU..

    YanıtlaSil
  3. Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

    Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır.
    Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Iowa Lutheran Hastanesi.

    YanıtlaSil
  4. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil

En son eklenen haberler.