Yatırım yapılabilecek 30 gıda şirketinin franchising koşulları ve bayilik fırsatları.

harika gıda | 15:42 | 0 Comments



Mambocino
BAYİLİK PAKETİNİN İÇERİĞİ: Kahve üzerine kurulu kafe konsepti. Franchising modeli ‘anahtar teslim proje’ şeklinde yapılıyor. Anahtar teslim proje olmasından dolayı, yapılacak olan çalışmalarda, kaba inşaattan görsel materyallere varana kadar tüm ekipmanlar Mambocino tarafından uygulanıyor.
UYGUN YER: İşlek caddeler.
BAYİLİK VERİLECEK ŞEHİRLER: Anadolu şehirleri.
BAYİLERDE ARANAN NİTELİKLER: Kontrolü üstlenebilecek, uyumlu kişiler aranıyor.
YATIRIM MALİYETİ: Anahtar teslim projede metrekare başına 900 Euro + KDV.
CİRO HEDEFİ: 50 metrekarelik bir mağazada günlük ciro hedefi aylık 2 bin ile 2 bin 500 TL arasında değişiyor. KÂR MARJI: Lokasyona göre değişiyor.
BAŞVURU İÇİN TEL: 0212 549 03 34

Motta
BAYİLİK PAKETİNİN İÇERİĞİ: Franchiselara eğitim, el kitabı, yer seçimi, bölge koruması, projelendirme, ortak reklam, mal temini, pazarlama, finansman, personel temini açısından destek sağlanıyor.
UYGUN YER: Özellikle şehrin işlek caddeleri, yeni yerleşim merkezleri, orta üstü gelir grubunun yaşadığı merkezler, AVM ve outletler.
BAYİLİK VERİLECEK ŞEHİRLER: İstanbul ağırlıklı olmakla birlikte Ege, Batı Karadeniz, Akdeniz ve Güneydoğu’ya franchising verilmesi planlanıyor.
BAYİLERDE ARANAN NİTELİKLER: İşi kendisi idare edecek ve pastacılığı seven kişiler tercih ediliyor.
YATIRIM MALİYETİ: Konsepte göre değişiyor.
CİRO HEDEFİ: Konsepte göre 20 ile 400 bin TL arasında değişiyor.
KÂR MARJI: Yüzde 20’nin üzerinde.
BAŞVURU İÇİN TEL: 0216 622 45 55

Category : , , , , , ,

Fikirsayfasi.com :
Fikirsayfasi.com en tarafsiz en guncel haber ve konu basliklerini sizin icin bir araya getirmektedir.is fikirleri, bayilik,franchise hakkinda guncel haberleri, girisimcilere ve yeni is kuracaklara sunmaktadir.Facebook/fikirsayfa adresinden haberleri ve konulari takip etmeyi unutmayin!

0 Comments

En son eklenen haberler.