Ücretsiz Bayilik Verenler !

harika gıda | 01:12 | 0 Comments

Vizyon Görsel Ürünler Ltd. Şti.
Firma Tanımı: Vizyon Görsel Ürünler Ltd. Şti.
TÜRKİYE GENELİ TÜM İLLERE, İLÇELERE ÜCRETSİZ BAYİLİKLER VERİLECEKTİR.
Türkiye’de Bir ilk olan konusunda uzman, 15 yıllık firmamızın bayisi olarak işe hemen başlayacak arkadaşlar arıyoruz.
Evet Sizin Hayattaki Hedefiniz Kariyer ve Paralar Kazanmak ise bu fırsatı kaçırmayın

Anadolu Bulvarı 174 Cd. Ankara Ticaret Borsası İş Merkezi K. Blok No: 294 Macunköy Ankara


ücretsiz bayilik
Bayilik/Franchise Paketlerinin İçeriği:
Bayilik/Franchise Şartları:
Hedef Bölgeler:
Toplam Şube:
Ortalama Kar Marjı:
Ortalama Yatırım Maliyeti:
Yetkili Adı Soyadı: Vizyon Görsel
E-Mail: grafik@vizyongorsel.com
Telefon: 03124355335
Web: www.vizyongorsel.com



Ticari sms bayiliiği

Firma Tanımı: Firmalar reklam, duyuru ve kampanyalarını en hızlı şekilde yapabilmesi için en etkili yöntem olan toplu sms i tercih ediyorlar.türkiye genelinde bayilikler verilecektir.
Bayilik/Franchise Paketlerinin İçeriği: Bayiye özel web sitesi ve hediye 200 bin sms
Bayilik/Franchise Şartları: 1000 tl yatırım bedeli


sms bayilik
Hedef Bölgeler: tüm türkiye
Toplam Şube:
Ortalama Kar Marjı:
Ortalama Yatırım Maliyeti:
Yetkili Adı Soyadı: ibrahim alparsaln
E-Mail: info@ticarisms.com
Telefon: 5322428512
Web: www.ticarisms.com


Yeni bir iş kurmak adına bayilik alarak yola koyulmak isteyenler oldukça fazla avantaj kazanıyor. Avantajlı bayilik sistemlerinden yararlanmak isteyenler binlerce girişimci için pek çok büyük firma bayilik fırsatı sunar iken bizde sizlere sermayesiz bayilikler hakkında bilgiler verecek ve en karlı bayilikleri sunacağız.

Son dönemlerde ülkemizin her yerinde açılan çiğ köfte satış yerleri hepimizin dikkatini çekmiştir. Bu bağlamda sizde son dönemlerin modasına uyarak bir çiğ köfte satış bayiliği açabilirsiniz. Pek çok büyük marka çiğ köftelerinin satılması için açılacak olan bayilere herhangi bir ücret şartı koşmaz iken oldukça karlı bayilikler arasında yer almakta.

Bayilik alarak iş kurmak isteyenlere işte sermayesiz bayilik veren birkaç firma;

Çiğköftemiss Bayilik Şartları

Ülkemizin en büyük çiğ köfte markalarından biri olan Çiğköftemiss markası, yeni bir iş kurmak isteyenler için herhangi bir giriş ücreti, isim hakkı, franchise bedeli veya çeşitli isimler altında talep etmemektedir. Çiğköftemiss markasının diğer önemli ve güzel özelliklerinden biri de herhangi bir kota uygulamıyor olmasıdır. Yani bayi ister 1 kilogram isterse 100 kilogram çiğ köfte alabilir.

Lezizhan Bayilik Şartları

Türkiye’de ilk olarak 2006 yılında tek şube ile açılan bugün ise İstanbul ve Ankara başta olmak üzere yüzlerce bayisi bulunmaktadır. El değmeden hazırlanan ve kalite standartlarında sundukları çiğ köfte ürünleri ile bayilerine bü El değmeden hazırlanan ve kalite standartlarında sundukları çiğ köfte ürünleri ile bayilerine büyük avantajlar sunmakta olan Lezizhan markası, bayilik için herhangi bir giriş ücreti ve isim bedeli istememektedir.

Bununla birlikte kurulum paketini sizlere sunan Lezizhan markası ile sermayesiz bayilik daha karlı ve avantajlı oluyor. Lezizhan markası, bayilerine aynı zamanda 2 adet logolu önlük, 2 adet logolu tişört, 2 adet şapka, danışmanlık ve eğitim ve açılışa özel 25 kilogram çiğ köfteyi ücretsiz olarak sunmaktadır.

Yesa Çiğ Köfte Bayilik Şartları

Ankara’da kuruluna Yesa çiğ köfte 2013 yılı içerisinde yüzlerce bayilik açmayı planlıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından tüm belgeleri onaylanan Yesa Çiğ Köfte, kaliteli çiğ köftesi ile ilk olarak Ankara’da ve daha sonra da tüm Türkiye’de hizmet verecek bayilikler kuracak.

Sadece yurtiçinde değil yurtdışında da bayilikler açmayı hedeflemekte olan Yesa Çiğ Köfte, bu bağlamda bayilik başvurusunda bulunan girişimcilerden hiç bir ek ücret talep etmemekte. Sadece iş yerinizi belirleyerek Yesa Çiğ Köfte bayiliğinizi alabilirsiniz.

Sampi Pide Bayilik Şartları

1989 yılında Ankara’da kurulan ve kurulduğu günden beri lezzetli hizmetini Ankara halkına sunan Sampi Pide, tüm Türkiye’ye açılmayı hedeflemekte. Türkiye’nin tüm bölgelerinde açılacak olan bayilikler için girişimcileri yönlendiren Sampi Pide, bayilik için başvuran girişimcilerden hiç bir ek ücret talep edilmiyor.


sampi bayilik
Çilek Mobilya Bayilik Şartları

Mobilya sektörünün öncü firmalarından olan Çilek Mobilya, Türkiye genelinde yeni bayilikler sunmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin en büyük çocuk mobilya markası olan Çilek Mobilya, yeni bayilikler için başvuracak girişimcilere pek çok kolaylık sunmakta.

25 yılı aşkın süredir hizmet veren ve kalitesi ile ön plana çıkan Çilek Mobilya, ilk olarak 1995 yılında tek bir bayi ile kuruldu. Ancak şu anda Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere hem Türkiye’de hem de yurtdışında yüzlerce bayisi bulunuyor.

Çilek mobilya bayilik şartları arasında hiç bir isim ve franchise ücreti olmamak ile birlikte stok zorunluluğu da bulunmuyor.


çilek mobilya
Tefal Bayilik Şartları

Beyaz eşya sektöründe verilen bayilikler her zaman en karlı bayilikler olmaktadır. Beyaz eşya bayilikleri en karlı yatırım araçları olur iken ülkemizin en büyük beyaz eşya markalarından biri olan Tefal, yeni bayilikler kurmak için büyük bir adım atıyor.

İlk olarak İstanbul’da 1994 yılında kurulan Tefal, uyguladığı doğru reklam politikası ve kaliteli ürünleri ile dikkat çekip kısa süre içerisinde büyür iken şu anda 120 ülkede binlerce bayisi ile hizmet göstermektedir.

Tefal, Türkiye içerisinde yeni bayilikler kurmak adına girişimcilere hiçbir ek ücret talep etmeden bayilik vermekte. İsim bedeli ve diğer ek ücretler dahil hiçbir ücret ödemeden bayilik alarak işinizi kurabilirsiniz.



Referans:fikirsayfası







Category : , , , , , , , , ,

Fikirsayfasi.com :
Fikirsayfasi.com en tarafsiz en guncel haber ve konu basliklerini sizin icin bir araya getirmektedir.is fikirleri, bayilik,franchise hakkinda guncel haberleri, girisimcilere ve yeni is kuracaklara sunmaktadir.Facebook/fikirsayfa adresinden haberleri ve konulari takip etmeyi unutmayin!

0 Comments

En son eklenen haberler.