Teknosa, 290 mağazaya ulaştı

harika gıda | 19:27 | 0 Comments


Teknosa, bu yıl 30 bin metrekarelik mağaza yatırımı yapmayı hedefliyor.
ANKARA - Teknosa, Türkiye genelinde 290. mağazasını açtı. Şirket, 2013 yılında toplam 30 bin metrekarelik mağaza yatırımı yapmayı hedefliyor.
Teknosa’dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl toplam 30 bin metrekarelik mağaza yatırımı yapmayı hedefleyen Teknosa, Özdilek AVM’deki açılışla birlikte Türkiye genelinde 290 mağazaya ulaştı.
Teknosa, 290. mağazasını İzmir’deki Özdilek Alışveriş Merkezi’nde açtı. “Herkes İçin Teknoloji” felsefesiyle Türkiye’nin 81 ilinde teknolojiyi tüketicilerin ayağına götürmeyi hedefleyen Teknosa’nın yeni mağazası 450 metrekarelik alanda hizmet verecek.
İzmir Özdilek AVM Teknosa mağazası, yüzlerce marka ve binlerce çeşit ürünü ile İzmirli teknoloji tutkunlarına hizmet verecek. 2013 yılında mevcut mağazalarına ek olarak, 30 bin metrekare alan daha eklemeyi hedefleyen Teknosa, İzmir Özdilek AVM’deki yeni mağazasıyla bu hedef doğrultusunda bir adım daha atmış oldu.

Category : ,

Fikirsayfasi.com :
Fikirsayfasi.com en tarafsiz en guncel haber ve konu basliklerini sizin icin bir araya getirmektedir.is fikirleri, bayilik,franchise hakkinda guncel haberleri, girisimcilere ve yeni is kuracaklara sunmaktadir.Facebook/fikirsayfa adresinden haberleri ve konulari takip etmeyi unutmayin!

0 Comments

En son eklenen haberler.