iyiGirişim Zirvesi “Design Thinking”

harika gıda | 10:43 | 0 Comments

iyiGirişim Zirvesi “Design Thinking” Temasıyla Düzenleniyor

21 Kasım Perşembe günü Sabancı Center’da düzenlenecek Yarının Büyük İşletmeleri (YABİ’lere) yönelik sınırlı katılımın kabul edileceği iyiGirişim Zirvesi bu sene, son yıllarda tüm dünyada popülerleşen “Design Thinking: Geleceği Tasarlamak” akımından ilham alarak düzenleniyor.

İlki 2011 yılında gerçekleştirilen iyiGirişim Zirvesi, bu sene ilk defa “Global Girişimcilik Haftası” kapsamında düzenlenecek.

Tasarımdan gelen düşünce yöntemi ile iş dünyası ve girişimciliğin birleştiği orijinal bir inovasyon yöntemi olan Design Thinking, daha iyi rekabet etmek, önyargıları kırmak ve problemlere yeni bir bakış açısı ile yeni çözümler getirmek için uygulanırken yaratıcı olmayı teşvik ediyor. Design Thinking hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

KONUŞMACILAR

Ayşe Birsel – Birsel & Seck
Cansen Başaran Symes – Başaran & Symes
Hakan Binbaşgil – Akbank
Muzaffer Yıldırım – Mars Entertainment Group
Barış Aksoy – Intel Capital
Cem Topçuoğlu – TBWA İstanbul
Murat Özyeğin – Endeavor Türkiye / Fiba Holding
Selçuk Yorgancıoğlu – Abraaj Capital
Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: www.iyigirisim.com

Category : , , , , , , , ,

Fikirsayfasi.com :
Fikirsayfasi.com en tarafsiz en guncel haber ve konu basliklerini sizin icin bir araya getirmektedir.is fikirleri, bayilik,franchise hakkinda guncel haberleri, girisimcilere ve yeni is kuracaklara sunmaktadir.Facebook/fikirsayfa adresinden haberleri ve konulari takip etmeyi unutmayin!

0 Comments

En son eklenen haberler.