İş Bankasından kobi’lere 150 milyon Euroluk finansman desteği

harika gıda | 20:29 | 0 Comments


 
EBRD’nin sağladığı kaynak, yenilenebilir enerji, tarım sektörleri ile kadın girişimcilere kullandırılacak. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ)…
EBRD’nin sağladığı kaynak, yenilenebilir enerji, tarım sektörleri ile kadın girişimcilere kullandırılacak. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ) finansman kapsamında İş Bankası’na 150 milyon euro kredi sağladı.
EBRD tarafından yapılan açıklamaya göre, söz konusu kredi, tarımsal işletmeler, enerji verimliliğini arttırmak isteyen KOBİ’ler, küçük ölçekli yenilenebilir enerji santralleri ve kadın girişimcilerin yönetimindeki işletmelere yönelik olacak. EBRD bugüne kadar işbirliğinde bulunduğu Türk bankalarına açtığı krediler aracılığıyla KOBİ’lere 380 milyon euronun üzerinde kaynak sağladı.
Kaynak: Kobiden

Category : , , ,

Fikirsayfasi.com :
Fikirsayfasi.com en tarafsiz en guncel haber ve konu basliklerini sizin icin bir araya getirmektedir.is fikirleri, bayilik,franchise hakkinda guncel haberleri, girisimcilere ve yeni is kuracaklara sunmaktadir.Facebook/fikirsayfa adresinden haberleri ve konulari takip etmeyi unutmayin!

0 Comments

En son eklenen haberler.