Kar marjı yüksek en cazip 50 bayilik ! 5-10

harika gıda | 13:37 | 0 Comments






THE HUNGER
3 farklı konsepti var
    
The Hunger’ın Gayrettepe, Caddebostan, Ataköy Galleria AVM, Atakent Arena Park AVM, Bodrum Midtown AVM ve Bahçeşehir Akbatı AVM’de olmak üzere altı şubesi var. Bunların dördü franchise. The Hunger bu yıl en az 10 restoran daha açmayı hedefliyor. Şirket girişimcilere mini, midi ve maxi olmak üç farklı modelde franchise imkanı sunuyor. Bunların franchise bedelleri sırasıyla 45, 55 ve 65 bin TL olarak belirlenmiş. Sürekli franchise ödemesi ciro üzerinden yüzde 5, reklam katılım payı ise yüzde 1 düzeyinde. Yeni açılacak restoranlar için önceliği İstanbul’a vereceklerini belirten The Hunger Genel Koordinatörü Ferhat Kılıç, “İstanbul’un dışında Ankara, Gaziantep, Antalya, İzmir, bursa, Eskişehir, Samsun gibi büyük şehirlerin AVM’lerinden gelecek teklifleri de değerlendiriyoruz” diyor.
Telefon: 0212 288 32 28
Web: thehunger.com.tr


TAVUK DÜNYASI
30 şube açacak
Tavuk Dünyası hızla büyüyen bir franchise örneği. Restoranlarında doğal sebze ve baharatlar kullanılarak çok farklı reçetelerde kendine özgü ürünler hazırlanıyor. Soslu tavukların yanı sıra kırmızı et ürünleri de var. Bu konulara çok önem verdiklerini belirten Tavuk Dünyası kurucu ortağı Taylan Kaya, “Malzeme seçimine çok özen gösteriyoruz. Örneğin Şanlıurfa’dan aflatoksin içermeyen biber getiriyoruz. Kullandığımız diğer malzemeleri de aynı titizlikle tedarik ediyoruz” diyor.
Tavuk Dünyası’nın 20 restoranı var. 2013’te şube sayısının 50’ye çıkarılması hedefleniyor. Bir Tavuk Dünyası restoranı açmanın maliyeti 220-400 bin TL arasında değişiyor. Aylık franchise ödemesi, operasyon ve reklam katkı bedeli adı altında cirodan yüzde 3.5 pay alınıyor.
Tavuk Dünyası yurtiçindeki büyüme planlarının yanı sıra yurtdışında da şubeler açmayı hedefliyor. Şirket bu doğrultudaki ilk adımları Dubai ve Suudi Arabistan’da atmaya hazırlanıyor. Tüm bunları gerçekleştirebilecek bir altyapı sahip olduklarını vurgulayan Kaya, bu işe başlamadan önce bir buçuk yıl Ar-Ge çalışması yaptıklarını söylüyor. Kaya, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Markamızın gelişim süreci çok hızlı oldu. İlk şubemizi açtıktan sonra hem AVM yönetimleri hem de bayi adaylarından yoğun ilgi gördük. Gıda üretim ve mimari konseptimizle ödüller aldık.”
Telefon: 0216 399 17 80
E-posta: info@tavukdunyasi.com
Web: tavukdunyasi.com

ÖZCANLAR KÖFTE
Kendine ait çiftliği var
Tekirdağ’ın ünlü köftecisi Özcanlar Köfte’nin yedi şubesi var. En son Çorlu şubesini açtı. Sınırlı sayıda franchise vermeyi planlayan Özcanlar Köfte, öncelikle Marmara Bölgesi’nde restoranlar açacak. Franchise giriş bedeli 50 bin euro. Sürekli franchise ödemesi ise aylık ciro üzerinden yüzde 5 olarak belirlenmiş. Bir restoranın yatırım tutarı 450-700 bin TL arasında değişiyor.
Özcanlar Köfte’nin Tekirdağ Yurtbekler Köyü’nde, altı dönümlük arazi üzerinde besi çiftliği var. Çiftlik 2 bin büyükbaş hayvan kapasitesine sahip. Restoranlarda tüketilen etler bu çiftlikten tedarik ediliyor. Özcanlar Köfte Genel Müdürü Mestan Özcan “Endüstriyel bir ürün üretmiyoruz. Ürünlerimiz hiçbir kimyasal katkı maddesi konulmadan hazırlanıyor” diyor.
Telefon: 0282 263 27 10
E-posta: info@ozcanlarkofte.com
Web: ozcanlarkofte.com

BİTEZ DONDURMA
Ulusal pazara çıktı
Bitez Dondurma, 1995’te Ahmet, Mehmet ve Ramazan İhtiyar kardeşler tarafından Bitez Köy Meydanı’nda kurulmuş. Bitez Dondurma süt ve şeker kullanılmadan kendine özgü yöntemlerle Turgutreis’teki fabrikada hazırlanıyor. Mağazalarında dondurmanın yanı sıra sütlü tatlıları ve waffle da bulunuyor.
Bitez Dondurma’nın Yalıkavak´ta iki, Bitez Köy Meydanı, Bodrum Marina, Turgutreis, Gündoğan ve İstanbul’da birer tane olmak üzere yedi şubesi bulunuyor.
2013 yılı sonuna kadar İstanbul’da iki yeni şube açılması hedefleniyor. Franchise giriş bedeli olarak, 20 yıllık sözleşme karşılığında 100 bin euro talep ediliyor.
Telefon: 0252 363 93 45
E-posta:metebodrum@hotmail.com
Web: bitezdondurma.com

BAFRA PİDE
3 farklı konsepte şubeler açıyor
Bafra Pide’nin ilk şubesi 1981’de İstanbul Kızıltoprak’ta Coşkun Kuru tarafından kurulmuş. Şimdi üç şubesi var. Bafra Pide Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Kuru, İstanbul’da yeni şubeler açacaklarını söylüyor. Bafra Pide, AVM’lerde şube açmayacak. Yeni açılacak şubeler yine cadde üzerlerinde olacak. Şirket üç farklı konseptte şubeler açıyor. Bunların büyüklüğü 80-300 metrekare arasında değişiyor.
Şirket, müşterilerine çok çeşitli pide seçenekleri sunuyor. Kıymalı, beyaz peynirli, kaşar peynirli, sucuklu, pastırmalı, ıspanaklı, kavurmalı, kaşarlı-kabaklı ve kaşarlı-patatesli gibi 30 pide çeşidi var. Bafra Pide’nin pide hamuru özel mayalama teknikleriyle hazırlanıyor. Pide yapımında kullanılan peynir, et ve tereyağı gibi ürünler iki günde bir olmak üzere Karadeniz Bölgesi’nden getiriliyor.
Telefon: 0216 349 49 99
Web: bafrapide.com

Category : , , , , , ,

Fikirsayfasi.com :
Fikirsayfasi.com en tarafsiz en guncel haber ve konu basliklerini sizin icin bir araya getirmektedir.is fikirleri, bayilik,franchise hakkinda guncel haberleri, girisimcilere ve yeni is kuracaklara sunmaktadir.Facebook/fikirsayfa adresinden haberleri ve konulari takip etmeyi unutmayin!

0 Comments

En son eklenen haberler.