Atatürk Orman Çiftliği Elmacık Su Bedelsiz Bayilik Veriyor.

harika gıda | 00:04 | 0 Comments

Atatürk Orman Çiftliği Elmacık Su Bedelsiz Bayilik Veriyor

Atatürk Orman Çiftliği Elmacık Su, bedelsiz bayilik veren marka, aylık 5 bin TL kazanç vaad ediyor...


Polsan Şirketler Grubu iştiraklerinden Atasu, Atatürk Orman Çiftliği Elmacık Su markasıyla tek kalemde 32 milyon liralık yatırımla Türkiye’nin en büyük su yatırımını yaptı. Atasu Genel Müdürü Cevat Kabataş, Türkiye’de ilk defa suyu ozonlamadan (herhangi bir kimsayal işlemden geçirmeden) şişelediklerini, damacanalarda ise Bisfenol A (BPA) kimsayal maddesi kullanmadıklarını söyledi.

BEDELSİZ BAYİLİK VERİYOR
Damacana suda sektörde deneyimi olsun veya olmasın herkese bedelsiz olarak bayilik verdiklerini dile getiren Kabataş, “Kıyıda köşede 30 -40 bin TL’si olan için çok ideal bir iş. Yatırımcı bu rakamı dükkanın tutulması, aracını alması gibi işletme için gerekli olan demirbaşlara harcayacak. Günde 100 damacana satması halinde aylık 4 bin 500-5 bin TL kazanç sağlayabilir’’ dedi.



Kaynak:Aksam.com.tr


Category : , , , , ,

Fikirsayfasi.com :
Fikirsayfasi.com en tarafsiz en guncel haber ve konu basliklerini sizin icin bir araya getirmektedir.is fikirleri, bayilik,franchise hakkinda guncel haberleri, girisimcilere ve yeni is kuracaklara sunmaktadir.Facebook/fikirsayfa adresinden haberleri ve konulari takip etmeyi unutmayin!

0 Comments

En son eklenen haberler.