29 dünya devi girişimci arıyor.

harika gıda | 18:23 | 0 Comments




Türkiye pazarına göz diktiler.
Haber : Emrah Gürkan / 27.03.2011
Anytime Fitness
1 milyon üyesi var

Düzenli spor, sağlıklı bir hayat sürebilmek için ihmal etmememiz gereken bir alışkanlık. 24 saat açık bir spor salonu işletmesi olan Anytime Fitness, Jeff Klinger ve Chuck Runyon tarafından 2002’de ABD’de kuruldu. Şirket hızlı bir büyüme gerçekleştirerek sektöründe önemli bir başarı hikayesinin altına imza atmayı başardı. Özellikle 2008’de agresif bir büyümeye imza atan Anytime Fitness şube sayısını 593’ten 958’e çıkardı. Şu an şirketin 1600 şubesi 1 milyon üyesi bulunuyor. Amerika’nın her noktasında faaliyet gösteren Anytime Fitness’ın ayrıca Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda, İngiltere, Hindistan ve Japonya’da da şubeleri bulunuyor.
İnternet adresi: www.anytimefitness.com
Yetkili kişi: Mark Daly
Email: mark.daly@anytimefitness.com



Sarpino's Pizzeria
Kalitesiyle övünüyor

Bir aile işletmesi olan Sarpino’s Pizzeria 1972’de kuruldu. İtalyan tarzı pizza restoran zinciri olan Sarpino’s için kurucusu Gerry Koutogos, “Piyasada birçok İtalyan tarzı pizza restoranı var. Ama bunların çoğu ne yazık ki kalitesiz ürünler sunuyor. Bizim farkımız en iyi malzemelerle müşterilerimize en lezzetli ürünleri ikram etmek” yorumunda bulunuyor. İlk restoranını Kanada’da da açan sonra da Amerika ve Meksika’ya yayılan zincirin özellikle Asya kıtasında bir hayli kuvvetli olduğunu söyleyelim. Çin’den Vietnam’a, Singapur’dan Tayland’a kadar birçok ülkede aktif. Yakın coğrafyamızda ise Yunanistan, Suriye’de faaliyet gösteriyor. Özelikle paket serviste kuvvetli olan zincirin menüsünde sadece pizza değil İtalyan mutfağının diğer leziz yiyecekleri de var.
İnternet adresi: www.sarpinos.com
Yetkili kişi: GerryKoutougos
Email: gerry@sarpinos.com


Jazzercise
Dans ettirerek zayıflatıyor

1969’da Judi Sheppard tarafından kurulan Jazzercise, aslında bir spor/zayıflama merkezi. Fakat rakiplerinden en önemli farkı, aletlerden ziyade dans, pilates ve kick boks hareketleriyle üyelerini zayıflatması. 32 ülkede faaliyet gösteren zincir, Entrepreneur Magazine dergisinin “Franchise 500” listesinde ise 18. sırada yer alıyor. Şirketin dünya genelinde 7 bin 800 eğitmeni bulunuyor. Sadece kadınlara yönelik hizmet veren Jazzercise spor salonu işletmeciliğinde rakiplerinden farklılığıyla sıyrılıyor.
İnternet adresi: www.jazzercise.com
Yetkili kişi: Kenny Harvey
Email: kharvey@jazzercise.com

Category : , , , , , , ,

Fikirsayfasi.com :
Fikirsayfasi.com en tarafsiz en guncel haber ve konu basliklerini sizin icin bir araya getirmektedir.is fikirleri, bayilik,franchise hakkinda guncel haberleri, girisimcilere ve yeni is kuracaklara sunmaktadir.Facebook/fikirsayfa adresinden haberleri ve konulari takip etmeyi unutmayin!

0 Comments

En son eklenen haberler.