Girişim farbrikası nedir?

harika gıda | 20:09 | 0 Comments

Girişim Fabrikası teknoloji alanında yüksek potansiyelli, sürdürülebilir işler kurmak isteyen teknogirişimcileri fikir aşamasından ürün lansmanı aşamasına kadar destekleyen iş hızlandırma programıdır. Amacımız, genç girişimcilerin bu yeni girişim maceralarındaki kaynak ve bilgi ihtiyacını karşılamaktır. Girişim Fabrikası, Türkiye’nin öncü girişimcilik üniversitesi Özyeğin Üniversitesi ve girişimcileri her alanda destekleyen Turkcell ve Türk Ekonomi Bankası  ana iş ortaklığında, kar amacı gütmeyen bir girişimdir. Tahincioğlu Holding iş ortağımız  olarak erken aşamadaki genç teknoloji girişimlerine sermaye ve deneyim destekleklerini sunmaktadırlar.

Girişim Fabrikası seçim sürecindeki ana odağımız:  Girişimci Takım.

Takımlarda yeni girişimlerde bulunması gereken temel yetkinlikleri arıyoruz. Öğrenmeye açık, iş fikrinde pivot etmeye (müşteri teması sonrasında iş fikrinde/modelinde değişiklik) açık ve yetenekli, çevik; ‘ürün sorumlusu’, ‘ ’hacker’ (yazılım geliştirme)’, ‘illüzyonist (tasarımcı)’ rollerini barındıran takımlar arıyoruz. Biliyoruz ki A Planı neredeyse hiçbir zaman kazanan plan olmamıştır, bu yüzden ‘Sokağa Çık’arak fikrini test edecek, deneyimleyecek ve sonrasında B Planı’na hızla geçecek takımlar istiyoruz. Yatırım yapılabilir bir geleceğin olduğundan emin omak için fikrin potansiyeline de elbette  pazar büyüklüğünü de değerlendiriyoruz.
Temelinde, Girişim Fabrikası İş Hızlandırma Programı, başarılı girişimcilerin yetiştirilebileceği varsayımı üzerine kurulmuş olsa da oyunun kuralını değiştiren fikirler (aynı şekilde yeni girişimler) kurucuların, mentorların ve müşterilerin ortak çalışmalarının sonucudur. En kolay söylemle yaptığımız: bu bileşenlerin bir araya gelip birlikte çalışabilecekleri bir platform üretmeye çalışmaktır.


Girşim fabrikası hakkında detaylı bilgi sitesini ziyaret edin

Category : , , , , ,

Fikirsayfasi.com :
Fikirsayfasi.com en tarafsiz en guncel haber ve konu basliklerini sizin icin bir araya getirmektedir.is fikirleri, bayilik,franchise hakkinda guncel haberleri, girisimcilere ve yeni is kuracaklara sunmaktadir.Facebook/fikirsayfa adresinden haberleri ve konulari takip etmeyi unutmayin!

0 Comments

En son eklenen haberler.