PİZZA BUlLS BAYİLİK FRANCHİSE VERİYOR

harika gıda | 19:55 | 0 Comments


PIZZABULLS Franchisee Bilgileri


Şirketimiz 2006 yılından beri pizza severlere arzuladıkları damak tadına uygun ürünlerle hizmet veren bir kuruluştur. Her açılan şubemiz kısa bir sürede hedeflenen satışları yakalayarak, sektörde adımızın hızla yayılmasına neden olmuştur. Bununda tek nedeni, standartlarımızdan hiçbir şekilde taviz vermeden, müşterilerimize her zaman aynı kalitede ürünler sunmamızdır. Kendi şubelerimizle başlattığımız bu filoya 2013 yılı hedefi olarak , yeni iş ortakları kazandırıp, daha hızlı bir büyümeyi planlıyoruz. Bizimle beraber bu yürüyüşe katılmak isteyen iş ortaklarımız için çok uygun paketlerle karşınızdayız.


Şubelerimizin standartlarımıza gelince;
Çağrı merkezimizde ( Call Center ) müşteri siparişlerini eğitim almış müşteri temsilcilerimizle ( agent ) alıyoruz. Online sistem ve şube programlarında en gelişmiş teknolojileri kullanarak hazırladığımız sistemimizle, işinimizi kolaylaştırarak müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmamızı sağlıyoruz. Kurmuş olduğumuz sistem için bilgi işlem bölümümüzle servis desteği sağladığımız gibi, farklı ajanslarla çalışarak reklam ve pazarlama konusunda sürekli yeni projeler üretiyoruz. Eğitim departmanımız ile personel eğitimine katkı sağladığımız gibi tüm bu çalışmalarla ilgili sizlerin görüşlerini aylık toplantılarımızda değerlendiriyoruz. 
Bu iş için, giriş katı dükkanlar 100 ile 120 m2 yerler uygundur. Şubelerin konumu ve açılması düşünülen bölge tercihleri, karşılıklı olarak görüşülerek karar verilir. İç mekanda proje, tasarım ve tadilat çalışmaları kendi ekibimiz tarafından yapılır. Diğer şubelerimizde aynı uygulamaları yapmış tecrübeli ekibimiz, maliyet ve süre açısından sizlere büyük avantaj sağlayacaktır.
Şube maliyetlerimiz, m2 oranında değişmekle birlikte yaklaşık olarak 130 000 $ dır. 10 yıllık isim hakkı bedeli fiyatın içerisindedir. . Daha detaylı bilgi için bize 444 32 44 den ulaşabilirsiniz.
 
PİZZA SEKTÖRÜN PARLAYAN YILDIZI PIZZABULLS`u seçtiğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

referans olark fikir sayfasi.com belirtiniz.
Kenan ÇAY
Genel Müdür
mail: kenancay@pizzabulls.com


Franchisee verilmek üzere belirlediğimiz bölgeler      
Avrupa Yakası Bölgeler       
 1-Esenyurt
 2-Mimaroba-Sinanoba
 3-Başakşehir
 4-Esenler
 5-Güngören
 6-Bayrampaşa
 7-Gazi Osman Paşa
 8-Zeytinburnu
 9-Bakırköy
10-Ataköy
11-Florya-Yeşilyurt
12-Merter
13-Kabataş-Salı Pazarı
14-Eyüp
15-Sultangazi

Category : , , , , , , , ,

Fikirsayfasi.com :
Fikirsayfasi.com en tarafsiz en guncel haber ve konu basliklerini sizin icin bir araya getirmektedir.is fikirleri, bayilik,franchise hakkinda guncel haberleri, girisimcilere ve yeni is kuracaklara sunmaktadir.Facebook/fikirsayfa adresinden haberleri ve konulari takip etmeyi unutmayin!

0 Comments

En son eklenen haberler.