bir azmin hikayesi Glenn Cunningham

harika gıda | 17:59 | 0 Comments



Glenn Cunningham
Kansas´ taki bir okulda iki kardeş çalışıyordu ve her sabah sınıftaki sobayı yakmak onların göreviydi..Soğuk bir günün sabahı, kardeşler sobayı temizlediler ve odunla doldurdular..Birisi bir şişe gazı odunların üstüne döktükten sonra ateşe verdi..O anda öyle bir patlama oldu ki, eski bina sallandı !..Patlama sırasınd...a büyük kardeş öldü..! Diğerininde bacakları feci şekilde yandı !..
Daha sonra, şişeye yanlışlıkla benzin doldurulduğu ortaya çıktı..! Yaralanan çocuğu tedavi eden doktor, çocuğun bacaklarını kesmenin daha iyi olacağını söyledi !..Anne ve babası yıkılmıştı ; Zaten bir oğullarını yitirmişlerdi..! Şimdi de diğer oğulları, bacaklarını kaybedecekti !..Fakat inançlarını kaybetmemişlerdi..Doktora kesme işlemini ertelemesini rica ettiler..Doktor kısa bir süre için bunu kabul etti..Anne ve baba çocuklarının bacaklarının iyileşmesi için dua ediyor ve hergün doktordan kesmeyi birgün daha ertelemesini istiyorlardı !..Bu, iki ay sürdü..Doktorla hergün tartışıyorlardı..! Bu arada çocuklarını birgün tekrar yürüyebileceğine inandırıyorlardı..Çocuğun bacakları kesilmedi ama sargılar açıldığında, sağ bacağının diğerinden 6 cm daha kısa olduğu ortaya çıktı..Sol ayağındaki parmaklar da neredeyse yoktu !..
Fakat genç adam kararlıydı ; Acılar içinde kıvranmasına rağmen, hergün egzersiz yaptı ve nihayet bir iki adım atmayı başardı..Genç adam, daha sonra koltuk değneklerinden de kurtuldu ve yürümeye, sonra da koşmaya başladı..Bu genç adam koştu, koştu ve koştu..Neredeyse kesilmek üzere olan bacakları ona bir dünya rekoru bile kazandırdı..Bu genç adam ; Glenn Cunningham´ dı..´ Dünyanın En Hızlı İnsanı ´ olarak tanınan gence ; ´ Madison Square Garden ´ da yüzyılın sporcusu ünvanı verildi...*
´ Yüreğinin ve iradenin gücünü eğer son damlasına kadar kullanırsan;BAŞARI kaçınılmaz sonuçtur.

Category : , , ,

Fikirsayfasi.com :
Fikirsayfasi.com en tarafsiz en guncel haber ve konu basliklerini sizin icin bir araya getirmektedir.is fikirleri, bayilik,franchise hakkinda guncel haberleri, girisimcilere ve yeni is kuracaklara sunmaktadir.Facebook/fikirsayfa adresinden haberleri ve konulari takip etmeyi unutmayin!

0 Comments

En son eklenen haberler.