Doygun ekmek doygun Cafe bayilik veriyor

harika gıda | 12:24 | 0 Comments


40'tan fazla ekmek çeşidi ile Türkiye'de ilklerin lideri konumunda
Ürettiği yüzde yüz doğal ve katkısız besinlerin özgün yapısı ve kalitesi ile Türkiye'de yeni bir akımın öncüsü olan Doygun Gıda, 2013 yılında Doygun Ekmek ve Doygun Fırın Cafe markalarının stratejik iletişim danışmanlığını yapmak üzere İNOMİST İletişim ile anlaştı.
Ülkemizde tam taneli tahıl unu ve ekmeğini üreten ilk firma olan Doygun Gıda; 40'tan fazla ekmek çeşidi ile Türkiye'de ilklerin lideri konumunda… Doygun Gıda'nın ilkleri arasında; katkısız ekmek, tam buğday unlu, en düşük kalorili ve vitamin katkılı light ekmek, gözeneksiz tost ekmeği ve tek kişilik roll ekmek gibi pek çok ürün yer alıyor. 2011 yılında "Herkes İçin Taze, Doğal ve Güvenilir Lezzet!" sloganıyla yola çıkan Doygun Fırın Cafe'nin ise şu an iki şubesi var ve marka franchise yoluyla kısa sürede yaygınlaşmayı hedefliyor.
İNOMİST, 2013 yılında Doygun Ekmek ve Doygun Fırın Cafe markalarına stratejik iletişim danışmanlığı kapsamında; ağırlıklı olarak medya ilişkileri yönetimi, etkinlik yönetimi, pazarlama iletişimi ve sosyal medya içerik yönetimi hizmeti verecek.
İNOMİST, inşaat sektöründe 20 yıldır ses getiren projelere imza atan Çukurova Gayrimenkul'un Kartal'da yükselen projesi Çukurova Tower'a, 45 yıllık köklü çorap markası Dore Çorap'a ve Bebek süslemeleri konusunda özel tasarımlar sunan Minikçe'ye de stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor. İNOMİST, ayrıca 2012 yılının Aralık ayında Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (ÇATIDER) "Aynı Çatı Altında 10 Yıl" temalı 10. yıl kutlamasının etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini de gerçekleştirdi.

Category : , , , ,

Fikirsayfasi.com :
Fikirsayfasi.com en tarafsiz en guncel haber ve konu basliklerini sizin icin bir araya getirmektedir.is fikirleri, bayilik,franchise hakkinda guncel haberleri, girisimcilere ve yeni is kuracaklara sunmaktadir.Facebook/fikirsayfa adresinden haberleri ve konulari takip etmeyi unutmayin!

0 Comments

En son eklenen haberler.